Wie werken er voor jou?

Bij StormOog Merk & Marketing geloven we dat je beste collega’s meestal freelancers zijn. Daarom hebben we geen werknemers, maar werken we als collectief freelancers samen op onze projecten. Voor elke opdracht kiezen we de optimale samenstelling van het team. Zo betaal je nooit te veel en kunnen we altijd flexibel inspelen op jouw behoefte.

Martijn Hendrikx

Martijn Hendrikx

Online Marketing & Strategie

Online marketingstrateeg en merkenbouwer. Ik help onze klanten met hun (online) marketing, strategie, positionering en campagnevoering. Bel me als je behoefte hebt aan een enthousiast, snel maar goed uitgewerkte marketingadvies, of voor een offline of online campagne.

Ronald Hagenstein

Ronald Hagenstein

Online creatie en design

Mijn specialisme is digitaal design (ontwerpen voor beeldschermen), denk aan websites en webshops, maar ook apps of videobewerking.

Mick Schouten

Mick Schouten

ccs- architect

Als designer, front-end developer en motion grapher heb ik de laatste jaren veel ervaring mogen opdoen voor en bij geweldige klanten en studio’s. Mijn werk is mijn passie en nieuwe uitdagingen ga ik nooit uit de weg, of dat nou in de vorm is van het volgen van de nieuwste web trends, mezelf bijspijkeren in de nieuwste online technieken of samenwerken met andere creatieven.

Linda Hirzmann

Linda Hirzmann

Grafisch designer

Uhm... dat is altijd lastig, jezelf beschrijven 🙂 kijk anders gewoon maar even naar mijn werk, dat ik met gevoel gemaakt heb, want beelden zeggen meer dan 1000 woorden! Als je er vragen of opmerkingen over hebt, ben ik uiteraard enthousiast om er meer over te vertellen!

Kantoor StormOog Merk & Marketing

Kom eens langs. Doe een bakkie.
Brainstorm even mee, en laat je inspireren.

StormOog Merk & Marketing
Het industriegebouw, ruimte 3.74
Goudsesingel 52-214
3011 KD Rotterdam