het bedrijf

Wat ooit in Wormer begon als gortpellerij Mercurius, kennen we nu al jaren als Lassie. Marktleider op het gebied van rijst in Nederland. Best logisch, want de producten van Lassie zijn gezond, lekker en altijd goed.

  • klant: Lassie rijst
  • taken: online media en marketing-strategie
  • website: www.lassie.nl
  • contact: Paul stam en Roos Kemper

Vervolgstappen voor Lassie

Een plan is leuk, maar het gaat om de uitvoering. Daarom houdt een samenwerking niet op nadat het plan klaar is. Lassie is enthousiast aan de slag gegaan met een aantal actiepunten uit het jaarplan. Ook sparren we nog regelmatig over de nieuwe digitale campagnes die Lassie gaat uitvoeren.

onze aanpak

de vraag

Lassie doet graag alles zelf. Ook de media-inzet. Maar wat moet de rol van online zijn in hun mediamix? En hoe kan Lassie zich optimaal voorbereiden op de mogelijkheden van e-commerce.

onze oplossing

Dor een aantal sessies op kantoor bij Lassie heb ik de belangrijkste onderdelen van de online mediamix bepaald. Ook heb ik de belangrijkste strategische doelen van de website, social kanalen en andere digitale touchpoints. Daarna heb ik samen met het marketing team de 5 belangrijkste projecten bepaald voor het komende jaar.

het resultaat

Voor Pinkcube was het een eye- opener om hun eigen visie zo helder verwoord te zien. De nieuwe merkbelofte verwoord exact de boodschap die Pinkcube uitdraagt met hun producten en diensten.  Tegelijk is het een interne meetlat om nieuwe activiteiten aan te toetsen.

Het assortiment

Wat vindt Lassie zelf?

“Martijn heeft ons geholpen met een digitale communicatie strategie voor Lassie. Omdat hij dit heeft gedaan bij ons op kantoor hebben we ook gebruik kunnen maken van zijn ervaring als online marketeer. Een mooie combinatie.  Nu kunnen we zelfstandig verder om onze strategie verder uit te werken.

Zoek je iemand met veel online kennis, die snel een situatie kan overzien en dit kan vertalen naar een strategisch, maar concreet plan, dan heb je een goeie aan Martijn! “

Paul StamMarketing & Innovatie manager Lassie

Nieuwe online strategie? Neem contact op voor een kennismaking.