Je wilt online zichtbaar zijn. Goede, effectieve campagnes uitvoeren die de juiste bezoekers op je site krijgen.  Bezoekers die converteren. Wij gaan je helpen.

hoe werken wij?

 • strategisch

  dus niet ‘zomaar even een campagne’tje’

 • analytisch

  een ander woord voor ‘goed doordacht’

 • transparant

  open, eerlijk en transparant over de resultaten

 • energiek

  want het moet wel leuk zijn

Online marketing is breed. Moet je inzetten op een goede search en SEO strategie? Is social media het kanaal voor jouw product? Moet je jouw geld inzetten op online advertising? Of heb je toch contentmarketing of digitale activatie nodig? Elke dag lijkt er een nieuw buzzwoord DE oplossing te zijn voor jouw online business.

Vergeet het. Wij geloven niet in één magische oplossing.

Een goede online marketingstrategie begint bij het stellen van heldere doelstellingen.

Een goede online-marketingstrategie is per definitie middelenvrij.

Soms ligt de focus op search, en de andere keer op contentmarketing. Maar altijd ligt een grondige analyse aan de basis van de campagne. Daarna voeren we die strategie uit in Search, SEM, Social, SEA, Content en conversieoptimalisatie. 

Search Engine Adverstising (SEA)

Je wilt graag adverteren om je producten meer zichtbaar te maken. Begrijpelijk. Wij kunnen je Adwords, Google Shopping of display campagnes volledig voor je uit handen nemen. Tijdens die campagnes sturen we continue bij, en laten we je helder en transparant zien wat de resultaten zijn. Wel zo helder.

Search Engine Optimisation (SEO)

Op basis van een grondige analyse maken we je website beter vindbaar voor Google en je klanten. Superbelangrijk. we voeren het  zoekwoordenonderzoek voor je uit en kunnen je Google Analytics beheren. We laten we precies zien waar je kunt verbeteren en helpen je om die verbeteringen uit te voeren.

Conversie-optimalisatie

De meeste websites hebben moeite om bezoekers te converteren naar klanten.
Kan jouw webshop ook een conversieboost gebruiken? Dan ben je aan het goede adres. Met relatief simpele aanpassingen gaat het ons lukken om meer conversies te halen uit je bestaande bezoekers. Dat zie je direct terug in je resultaten.

CRM en emailmarketing

Met welke content houd je deze groep geboeid aan je bedrijf? En hoe zorg je ervoor dat deze groep converteert? Op basis van slimme analyses en handige online tools helpen je met een effectieve emailstrategie dat zorgt voor een continue stroom aan nieuwe klanten.

Wil je weten wat we voor jouw merk kunnen doen? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.